Sastojci: Količina:
- Jaja (po zelji)b 4- 20
- Hleb (rezan, svojerucno isecen)4-20
- Suhomesnato (po zelji) 100-300gr
- Kackavalj 150-300gr
Uputstvo za pripremu:
Ukoliko nije rezani hleb, uzeti obican (ceo) hleb, iseci ga na kriske. Zatim, izvaditi sredinu hleba, tako da ostane korica u obliku elipse, kvadrata. Koju cete kolicinu hleba da stavite zavisi od velicine pleha :). kada se hleb poredja u pleh, onda se prazan prostor u hlebu popunjava jajima (u jedno parce hleba ide jedno jaje), i koliko parcica hleba se stavi toliko ide i jaja. Nakon toga, po zelji moze se staviti suhomesnato, preko belanceta.
Napomena:
Ovo je super i brz recept za privremeno resavanje gladi (dok se ne spremi rucak), i ukoliko dodju neki gosti, lepo je kao slana grickalica :) PRIJATNO!
Nema komentara:
Objavi komentar