Sastojci
1 patlidžan srednje veličine
2 svježe rajčice
200 g kozjeg sira
maslinovo ulje
sol (zdavija je himalajska)
papar
sušene rajčice iz ulja
200 g feta sira
1 šaka pinjola
maslinovo ulje
grančice majčine dušice
Koraci pripreme
1. Patlidžan operite i narežite na tanke kriške. Rajčicu narežite na kockice, razmrvite sir. Aluminijsku foliju natrgajte na jednake komade. U sredinu svake poslažite narezani patlidžan, rajčicu i kozji sir, poprskajte maslinovim ulje pa posolite i popaprite. Dobro stegnite foliju.
2. Feta sir narežite na komade. Aluminijsku foliju natrgajte na jednake dijelove. U sredinu svakog složite fetu, sušene rajčice iz ulja, pospite pinjolima, paprom i majčinom dušicom. Dobro stegnite foliju. Pecite na rešetki roštilja na laganoj vatri otprilike desetak minuta, odnosno dok se sir ne rastopi.
Nema komentara:
Objavi komentar